Ние правим средата достъпна


За нас Контакти

Проекти и клиентиСтълбищни платформиВертикални подемнициВерижни стълбищни транспортьориПодемници за басейни и за самолети

 

Delphin Poollift

подемник за басейни

Delphin Poollift  представлява съвременна разработка, конструирана, за да осигури на хората в инвалидни колички или с ограничена подвижност възможност  да се възползват от свежестта на баня в басейна или да се насладят на лечебния ефект на водната гимнастика.

Опростената конструкция и привлекателния дизайн правят от произведения от благородна стомана и задвижван от водното налягане подемник чудесно решение с приложение в басейните и рехабилитационните центрове в обществения и частен сектор.

Удобство и простота в обслужването са сред другите предимства на подемника. Обслужващи спомагателни ръчки на ниво суша и на нивото на водата се грижат за това, ползвателя на съоръжението да може безпроблемно, без необходимостта от придружител, да се качи и слезе от подемника. Седалката, чиято височина може да бъде настроена индивидуално, автоматично се завърта на 90° при спускане и изкачване.

Лифтът е изключително лесен за монтаж и демонтаж. Не се изисква подводен монтаж, тъй като подемникът се задвижва от водното налягане в инсталацията на басейна (минимално налягане 4 bar)

Технически параметри:

  • Номинален товар: 130 kg
  • Височина на повдигане (стандартна): 1067 mm
  • Височина на повдигане (максимална): 1220 mm
  • Минимална дълбочина на басейна: 1050 mm
  • Необходимо водно налягане: 4 bar

2006-2024 © Ситара-М ЕООД

Ситара-М ЕООД, София, кв. Овча Купел, ул. Буземска 17, бл.1, вх.А, ап.20
тел: +359 888 732 327; e-mail: sitaram.ltd@gmail.com
Delphin Poollift Delphin Poollift,ситара,софия,българия,асансьор,инвалид,инвалидни,колички,количка,стълбище,платформа,платформен,платформи,подемници,хора,увреждания,производство,монтаж,качество,cama,cibes,dimatex,верижни,роботи,хора,увреждания,гъсеници,басейни,платформен,подемник,осигуряване,достъпна,среда Ситара-М ЕООД - асансьори за инвалидни колички